TILL STUGAN


Följ med på en härlig ridtur  till Stugan. Ridvägen är ca 3,5 mil och går på små grusvägar genom vacker natur. Vägarna är mestadels små skogsvägar som är helt bilfria. Vi stannar till ungefär tre gånger under turen för att fika och äta medhavd mat. Vill man pausa oftare går det naturligtvis bra. Stugan ligger vackert vid en sjö med egen badplats och brygga. Hästarna går ute i en liten hage alldeles intill Stugan. 

Mellandagen är det tänkt att vi ska prata en stund om en Sund Hästhantering. Hjälpas åt att lösa svårigheter som många tvåfotingar kallar problem. Att lära sig se lösningar i stället för just problem är en del av all Hästhantering. 

Boka in en guidad ritt till Stugan med egen häst för 2-3 personer. Ritten tar tre dagar, en dag vardera för att rida dit och hem och en dag på plats i Stugan.

För att rida med ska man ha minst ett års ridvana, vara minst 18 år och ha egen Häst.
EN STUNDS VILA

20072007053_med

LUGN OCH RO PÅ MELLANDAGEN

28072007087_med


20072007052_med

Vill du rida även på mellandagen finns fina ridvägar. Hallands ridled går alldeles intill. Vackra bokskogar och i stort sett bilfria vägar.

Väl framme i stugan slappna du av med att fiska, rida, bada, eller göra vad som faller en in.För den som vill längre ut på sjön för att fiska  finns båt. Vill man bada och sola ute på sjön görs bryggan lätt om till en flotte.

FIKSPAUS I DET GRÖNAHär på bilderna intill har vi pausat, samtidigt som vi låter hästarna beta av det gräs som växer vid sidan av vägen. 

Ibland  gör vi en brasa och grillar korv eller steker några kolbullar om vädret tillåter. ETT ANNAT GÄNG PÅ VÄG TILL STUGAN        FÖREGÅENDE SIDA